torsdag 12. februar 2009

Prosjekt mei tai - del 2


Jeg har jo helt glemt å legge ut bilder av hvordan mei tai'n ble med sovehette! Jeg sydde ferdig sovehetta like før vi reiste på ferie til Gran Canaria i uke 5. Veldig kjekt å ha med sovehetta, men den ble ikke brukt så mye. Jonathan var våken hele tiden mens han satt i mei tai'n. Men jammen var det praktisk å ha mei tai på reisen altså! Timene på flyplassen gikk jo over all forventning! Deilig å ikke bli sliten av å bære han!!!

Her ser dere sovehetta. Den er festet på mei tai'n med tre knapper.

Nærbilde av hvordan sovehetta er festet.
Se godt - så ser du hjerteknappen i tre!

Jeg ble så fornøyd med knappehullene mine, og dette var det visst noen som fikk med seg! LOL Så jeg måtte love å legge ut bilde av alle tre...Dette har vært et morsomt prosjekt! Jeg har kost meg masse med å sy, og ble veldig fornøyd med resultatet! Mei tai anbefales!!!

10 kommentarer:

 1. så fin mei tei! hi hi skal si jeg så lenge og vell før jeg så knappen!! jeg så den ikke, stirret og stirret hi hi, men så den tilslutt :) :)

  SvarSlett
 2. Hihi - må jo ha knapper som matcher perfekt! LOL ;)

  SvarSlett
 3. nejjj men dog, såååå fin den dog er, ha en god dag klemmmm

  SvarSlett
 4. Supert, Bente:) Flink du altså!!

  SvarSlett
 5. DEn var kjempefin, Bente. Var det vanskelig? Har også lyst å sy meg en meitai ser du.

  SvarSlett
 6. Tusen takk, Tone! :D Nei, det var ikke så vanskelig! Jeg fulgte denne oppskriften: http://www.tettinntil.no/Instruksjoner_sysiden_asiatisk_meitai1.htm Gjorde noen små endringer. Jeg hadde prøvd en mei tai hos ei venninne, og den likte jeg så godt, så ville ha min så lik den som mulig!

  SvarSlett
 7. Om jeg under helt ville omstendigheter noen gang skulle få et barn til, sender jeg bestilling! Hihi

  Så fint stoff. Tenker mini-prinsen koser seg i denne. :o)

  SvarSlett
 8. Helt ville omstendigheter? Skal aldri si aldri, vet du ;) :p Jeg liker stoffet kjempegodt! Hadde egentlig sett for meg noe i blått, men ble veldig fornøyd med dette ja :D

  SvarSlett