tirsdag 20. januar 2009

All boy



Bidraget mitt i MammaNetts skissekonkurranse, uke 3. Jeg hadde bestemt meg for å ikke bruke Bazzill denne gangen, for det gjør jeg jo alltid. I ettertid angrer jeg meg. Jeg tror LOen hadde blitt mye finere med lyseblå kartong bak i stedet for det stripete mønsterpapiret. Det ble litt voldsomt, synes jeg nå. Jaja - gjort er gjort. Morsomt å bruke bølgepapp i alle fall! Det er første gangen for meg!

Et detaljbilde:

Hm... det slo meg plutselig at LOen kanskje hadde vært mye finere i et kvadratisk format!? Kan formatet ha så mye å si? Interessant tanke for meg som scrapper i lettersize! Hva synes dere - er den finere under her?



En gang må jeg vel "krype til korset" og begynne å scrappe i 12x12 jeg også! LOL ;)

Blogcandy


Blogcandy høres jo kjempespennende ut for en fersk blogger da! Så gjett om jeg ble glad da jeg snublet over det hos Merete - Alltid klar til dropp! Merete feirer 5000 besøk på bloggen sin! Det er mange besøk det!

Merete er en kjempeflink scrapper som jeg har gleden av å scrappe sammen med på scrappetreff! Nå skal jeg kose meg med å beundre alt det flotte hun lager i bloggen hennes også!

lørdag 17. januar 2009

Prosjekt mei tai

Jeg har tenkt på å kjøpe meg mei tai et halvt år nå. Tittet litt rundt, men ble mer eller mindre slått litt ut av alt som finnes! Det ble dermed til at jeg ikke klarte å bestemme meg... Forrige uke bråbestemte jeg meg for å hente ned symaskina fra loftet (der har den bodd de siste 4 årene...). Jeg brukte en formiddag i byen og kom hjem med det jeg trengte for å sy min egen mei tai! Jeg hadde egentlig tenkt å sy en blå en, men slik ble det altså ikke! Tror likevel jeg kan si at jeg ble fornøyd :)

Noen detaljbilder:

Bamsestoffet

Jeg sydde en sikkerhetssøm i overgangen
mellom panelet og skulderselene.


Jeg valgte også å sy to sømmer for å feste
panelet godt på midjeselen. På bildet kan
man også se en av de loddrette sømmene
jeg sydde for å holde platevatten på plass.

Et par små "action" bilder :)

fredag 16. januar 2009

Scrapping the music - på norsk, oppgave # 1


Scrapping the music - på norsk har lagt ut aller første oppgave, og den vil jeg selvfølgelig være med på! Morsomt å prøve seg på noe nytt - for jeg har aldri brukt musikk som inspirasjonskilde på denne måten før!

Oppgaven lyden som følger: Bruk sangen/teksten i utfordringen som inspirasjon for din LO. Tittelen på LOen skal være hentet fra teksten - enten tittelen, en strofe eller et ord :)

Over er altså bidraget mitt. Sang # 1 var "Her kommer vinteren" med Jokke og Valentinerne.

Noen detaljbilder:



Verdens beste brødre

Årets aller siste LO i 2008 ble laget på Nyttårsaften til MammaNetts skissekonkurranse.


Bildet er et blinkskudd av prinsene 1. juledag. Tatt med årets store julegave fra sambo - et Nikon D90!!!

Velkommen!

Så var det vel kanskje på tide med en egen blogg også!? Må jo prøve ut dette - etter år med hjemmeside laging! Så får vi se da - både hvordan den blir seende ut og hvor flink jeg blir til å skrive her ;)